Federasyondan HaberlerHaberler

Kurban Bayramı Kutlama Mesajı.

Değerli Çerkesler, Çerkes Dostları ve Müslüman Din Kardeşlerimiz,

Mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımızla kutluyor; Bayramın başta gönül coğrafyamız Kafkasya olmak üzere ülkemiz ve tüm İnsanlık için hayırlara vesile olmasının Allah’tan niyaz ediyoruz.

Kurban cömertlik ve dayanışmadır. Yoksulların, yaşlıların, hastaların, çocukların, yetimlerin ve kimsesizlerin sevindirilmesidir.

Kurban Allah’a yakınlaşmaktır. Yüce yaratıcımıza en samimi duygularımızla yakınlaştığımız şu mübarek günlerde dualarımız sadece kendimiz için değil, tüm insanlık adına olmalıdır.

* Ülkemizde ve dünyada yaşanan terör olaylarının ve Müslüman din kardeşlerimizin yaşadığı zulmün bir an önce sona ermesini temenni ederken; Mübarek Kurban Bayramın Ülkemize, Anavatanımıza ve tüm dünya barış ve huzur getirmesini,

* Kurban kesen ve hac farizasını yerine getiren tüm Müslüman kardeşlerimizin halis amellerinin ve dualarının kabul edilmesini,

Cenabı Allah’tan diliyoruz.

Bu güzel günlerin coşkusunu; Sağlık-sıhhat ve huzur içinde, kazasız ve belasız bir şekilde tüm aileniz ve sevdiklerinizle birlikte doyasıya yaşamanız temennisiyle; Mübarek Kurban Bayramının İslam âlemi ile birlikte tüm insanlığa hayırlı olmasını diliyoruz.

ÇERKES DERNEKLERİ FEDERASYONU

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu