Federasyondan HaberlerHaberler

İBB STK MÜDÜRLÜĞÜ FEDERASYONUMUZU ZİYARET ETTİ.

 

01 Şubat 2023 Çarşamba günü sat 14.30’da İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Sivil Toplumlar Müdürlüğü yetkilileri Çerkes Dernekleri Federasyonuna bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bahse konu ziyarette İBB STK Müdürlüğünden Sayın Sabahattin TUNCİL, Ayhan AYAZOĞLU ve Melek Ay TUNCER, Federasyonumuz adına Genel Sekreter Yılmaz DÖNMEZ ve Üyemiz Erol KARAYEL hazır bulundu.

İBB STK Müdürlüğü yetkilileri;  İstanbul’da 24.000 STK olduğunu belirterek hepsi ile iletişim halinde olduklarını, özellikle STK’ların istek ve taleplerini karşılama konusunda özel bir çaba sarf ettiklerini ve bu amaçla İBB bünyesinde STK Müdürlüğü kadronun oluşturulduğunu, STK’lara imkanları ölçüsünde kültür merkezlerinin kullanımı, tanıtım günlerinde belirlenmiş meydanların tahsis edilmesi, gezi programlarının düzenlenmesi, piknik alanlarının kullanıma verilmesi gibi konularda her türlü yardımda bulunmaya hazır olduklarını belirtmişlerdir. Ayrıca Federasyonumuz ile her zaman karşılıklı diyalog ve iş birliği içerisinde olmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etmişlerdir.

Federasyonumuz adına Genel Sekreter Yılmaz DÖNMEZ, İBB STK Müdürlüğüne nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek Federasyon olarak ihtiyaç duyduğumuz konular ifade etmiş, karşılıklı diyalog içerisinde çok daha başarılı faaliyetlerin gerçekleşmesinin mümkün olduğunu belirtmiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu