Diaspora Haberleri

Terörü Kınama ve Başsağlığı Mesajı.

gaziantepte-bombali-aracla-teror-saldirisi-emniyet-mudurlugu-onunde-patlama15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizin geleceğini karartmaya yönelik olarak gerçekleştirilen, içi-dışı tamamen ihanetle dizayn edilmiş darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanması sonucu kirli emellerine ulaşamayan şer odakları, son günlerde insanlık dışı terör eylemlerinin dozajını artırarak Elazığ, Van, Bitlis, Gaziantep ve Şanlıurfa’da onlarca masum vatandaşımızı katletmiş, yüzlerce vatandaşımızın da yaralanmasına neden olmuşlardır.

Bu ve benzer girişim ve saldırılar karşısında milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kararlı ve sabırlı duruşumuzu muhafaza etmenin, hain terör saldırıları ile ülkemizin geleceğini karartmaya çalışan bölgesel ve küresel şer odaklarına karşı verilecek en güzel cevap olduğuna inanıyoruz. Milletçe ülkemiz ve geleceğimiz için, her zamankinden daha sıkı kenetlenip devletimiz ile bütünleşerek bu zor günleri atlatacağımıza, bu tür iğrenç planları Allah’ın izniyle bozacağımıza ve çok yakın zamanda bertaraf edeceğimize hiçbir şüphemiz yoktur.

Ülkemizin güvenliği ve istikrarını, barış, huzur ve kardeşliğimizi hedef alan her türlü terör eylemini, bu eylemleri gerçekleştiren hain terör örgütleri ile üst akıllarını ve bu mezalim karşısında suskun kalan herkesi şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.

Çerkes Dernekleri Federasyonu olarak devletimizi parçalamaya, bölmeye ve yok etmeye, barış, huzur ve kardeşlik ortamımızı bozmaya yönelik her türlü gücün ve eylemin karşısında olduğumuzu, büyük bir kararlılıkla olmaya da devam edeceğimizi bir kez daha deklere ediyoruz.

Son günlerde ülkemizde gerçekleştirilen menfur terör saldırıları sonucu hayatınız kaybeden vatandaşlarımıza ve şehitlerimize  Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Aziz milletimizin başı sağ olsun.

 

Çerkes Dernekleri Federasyonu

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu