Federasyondan Haberler

“21 Mayıs Çerkes Soykırımı ve Sürgünü Organizasyonu” Gençlik Ön Koordinasyon Toplantısı Çağrısı.

Bilindiği gibi Çerkes Dernekleri Federasyonu Çerkes Soykırım ve Sürgünü anma etkinliklerini her yıl “Muhatabın Karşısında” yani İstanbul Taksim-İstiklal Caddesindeki Rus Konsolosluğu önünde icra etmektedir.

Geçen yıl icra edilen Çerkes Soykırımı ve Sürgünü’nü 152’nci yılı anma etkinlikleri programımızın organizatörlüğü, İstanbul’da yaşayan gençlerimiz tarafından başarılı bir şekilde yapılmıştı.

Bu yıl diğer yıllardan farklı olarak bahse konu etkinliğimizi gündüz saatlerinde (21 Mayıs 2017 Pazar Günü Saat : 13.00’da) yapmayı planlıyoruz.

Bu yıl düzenleyeceğimiz Çerkes Soykırımı ve Sürgünü’nün 153’ncü yılı anma etkinliğimizin bir önceki yıl olduğu gibi yine gençlerimiz tarafından icra edilmesini uygun bulduğumuz için, 26 Şubat 2017 Pazar Günü Saat : 14.00’da Çerkes Dernekleri Federasyonu Genel Merkezinde “21 Mayıs Organizasyonu Gençlik Ön Koordinasyon Toplantısı.” yapmayı planlıyoruz.

26 Şubat 2017 Pazar Günü Saat : 14.00’da ÇERKES-FED Genel Merkezinde yapmayı planladığımız ““21 Mayıs Organizasyonu Gençlik Ön Koordinasyon Toplantısına.” kurum farkı gözetmeksizin gerek mensup oldukları kurumları temsilen, gerekse ferdi olarak katılabilecek ve bu onurlu organizasyonda bende elimden gelen katkıyı sunmaya hazırım diyen tüm gençlerimizi toplantımıza davet ediyoruz.

ÇERKES DERNEKLERİ FEDERASYONU

Adres :  Büyükdere Caddesi Saadet Apartmanı No: 65, Kat : 6, Daire : 11 Mecidiyeköy-İSTANBUL

İRTİBAT İÇİN             :

Genel Koordinatör: Çerkes-Fed Genel Sekreteri Yılmaz DÖNMEZ (0542) 410 15 07

Çerkes-Fed Gnl.Mrk : 0212 212 18 64

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu