Diaspora HaberleriHaberler

Israrla Yine Terörü Lanetliyoruz, Yine Kınıyoruz.

Yeni yıla girdiğimiz ilk saatlerde İstanbul Ortaköy’de bulunan bir eğlence merkezine yapılan terör saldırısı sonucu alınan ilk haberlere göre 1 Polisimiz ve 34 sivil vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve 40 civarında vatandaşımızın ise yaralandığını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.

Öncelikle bu hain saldırılarda hayatını kaybeden polisimiz ve masum sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Ülkemizin huzur ve barış ortamını bozmak isteyenlere hem güvenlik güçlerimiz hem de halkımız, sağduyusuyla en güzel cevabı verecektir. Bu alçak saldırıların hesabının sorulacağına inancımız tamdır. Milletimiz, birlik ve beraberlik içinde terör belasının üstesinden gelecek azim ve kararlığa her zaman sahiptir. Bu konuda en küçük bir şüphemiz yoktur.

Terör;  Adı, menşei,  amacı, ideolojisi, stratejisi, yöntemi  ve hedefi  ne olursa olsun dünya durdukça lanetlenecek bir insanlık suçudur.

Ülkemizin birliğine, dirliğine, istikrarına ve geleceğine yönelik her türlü saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

Vatanımızı,  huzur ve istikrarımızı hedef alan bu tür menfur olaylar,

Aziz milletimizin sağduyusu sayesinde hiçbir zaman amacına ulaşamayacak, bizleri istikametimizden saptıramayacaktır. Milletçe bütün tahriklere karşı metanetimizi koruyacağız, inadına kardeşliğimizi daha da pekiştirerek sağduyuyla hareket edeceğiz.

Unutulmamalıdır ki en büyük gücümüz birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimizdir.

Terörün oluşturmak istediği umutsuzluğa, kaos ortamına müsaade etmeyeceğiz,  huzurumuzu, istikrarımızı, umutlarımızı ve çocuklarımızı asla teröre teslim etmeyeceğiz.

Çerkes Dernekleri Federasyonu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu