Federasyondan HaberlerHaberlerYılmaz Dönmez

İverönü Köyü Derneğimiz 1 ayda yaptığı yeni evi arife günü ihtiyaç sahibine teslim etti.

Federasyonumuza bağlı İverönü Çerkes Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Nisan 2020 ayının başlarında örnek bir sosyal yardımlaşma ruhu ile ihtiyaç sahibi köy sakini hanım bir büyüğümüze ev yaptırma projesi başlatılmış ve bayram öncesi bahse konu evi bitirmeyi planladıkları duyurulmuştu.

Dernek Başkanı Sayın Abdullah TAŞAR öncülüğünde oluşturulan yardım komisyonu tarafından olağan üstü bir gayret ve çaba ile proje 1 ay gibi kısa bir sürede tamamlamış ve ihtiyaç sahibine teslim edilmiştir. Yaşlı hanım büyüğümüz su basması sonucu harap olan eski evi yerine iç mefruşatı dahil hiçbir eksiği olmayan yeni evine arife günü itibarıyla kavuşarak çifte bayram yaşamıştır.

Çerkes Dernekleri Federasyonu olarak İverönü Çerkes Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanımız Sayın Abdullah Taşar başta olmak üzere, dernek yönetim kurulu ile bahse konu projeye katkı sunan herkese bu örnek davranışından dolayı teşekkür ediyor başarılı çalışmalarının artarak devam etmesini diliyoruz.

ÇERKES DERNEKLERİ FEDERASYONU

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu