Federasyondan HaberlerHaberler

Çerkes Soykırımı ve Sürgünü 154’ncü Yılı Anma Etkinlikleri Gençlik Ön Hazırlık Koordinasyon Toplantı Çağrısı.

Bilindiği gibi Çerkes Dernekleri Federasyonu Çerkes Soykırım ve Sürgünü anma etkinliklerini, her yıl “Muhatabın Karşısında” yani İstanbul Taksim-İstiklal Caddesindeki Rus Konsolosluğu önünde basın açıklaması şeklinde icra etmektedir.

Geçen yıl icra edilen Çerkes Soykırımı ve Sürgünü’nü anma etkinlikleri programımızın organizatörlüğü, İstanbul’da yaşayan gençlerimiz tarafından başarılı bir şekilde yapılmıştı.

2018 yılında Federasyonumuz tarafından icra edilecek olan “21 Mayıs 1864 Çerkes Soykırımı ve Sürgününü” anma etkinliğinin, yine 21 Mayıs 2018 Pazartesi Akşamı İstanbul-Taksim İstiklal Caddesindeki Rus Konsolosluğu önünde saat 21.00’da yapılması planlanmıştır. Bu yıl ki etkinlik diğer yıllardan farklı olarak Ramazan ayına denk gelmektedir. 21 Mayıs 2018 gününün gerek mesai gününe ve gerekse Ramazan ayına rastlaması nedeniyle bu karar alınmıştır.

Bu yıl düzenleyeceğimiz Çerkes Soykırımı ve Sürgünü’nün 154’ncü yılı anma etkinliğimizin bir önceki yıl olduğu gibi yine gençlerimiz tarafından icra edilmesini, gençlerimizin konu hakkındaki görüş ve önerilerini dinlemeyi uygun bulduğumuz için, 25 Şubat 2018 Pazar Günü Saat : 14.00’da Çerkes Dernekleri Federasyonu Genel Merkezinde “21 Mayıs Organizasyonu Gençlik Ön Koordinasyon Toplantısı.” yapmayı planlıyoruz.

25 Şubat 2018 Pazar Günü Saat : 14.00’da ÇERKES-FED Genel Merkezinde yapmayı planladığımız ““21 Mayıs Organizasyonu Gençlik Ön Koordinasyon Toplantısına.” kurum farkı gözetmeksizin gerek mensup oldukları kurumları temsilen, gerekse ferdi olarak katılabilecek ve bu onurlu organizasyonda bende elimden gelen katkıyı sunmaya hazırım diyen tüm gençlerimizi toplantımıza davet ediyoruz.

ÇERKES DERNEKLERİ FEDERASYONU

Adres :  Mecidiyeköy Mahallesi Büyükdere Caddesi Saadet Apartmanı No: 65,

Kat : 6, Daire : 11 Mecidiyeköy-İSTANBUL

İRTİBAT İÇİN             :

Genel Koordinatör: Çerkes-Fed Genel Sekreteri

Yılmaz DÖNMEZ (0542) 410 15 07

Çerkes-Fed Gnl.Mrk : 0212 212 18 64

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu