Kafkasya Haberleri

Kumpil, Eski FSB Başkanını Federasyon Konseyi Temsilciliğine Atadı

Adigey Federal Cumhuriyeti Devlet Başkanı Kumpil Murat, Federasyon Konseyi üyeliğine Oleg Seleznev’i atadı. Seleznev iki ay önce Adigey F.C. Federal Güvenlik Servisi (FSB) Başkanlığı görevinden ayrılmıştı.

Oleg Seleznev – Adigey F.C.’nin Federasyon Konseyi’ndeki Yeni Üyesi

10 Eylül’de Adigey F.C. Devlet Başkanlığı görevine seçilen Kumpil Murat ilk icraatını gerçekleştirerek iki ay öncesine kadar Adigey F.C. FSB Başkanlığı görevini yürüten Oleg Seleznev’i Federasyon Konseyi üyeliğine atadı. Seleznev’in ataması, Nisan 2012’den beri Federasyon Konseyi’nde Adıgey F.C.’ni temsil etmekte olan Vyacheslav Shverikas’ın görev süresinin Eylül 2017’de dolması nedeniyle gerçekleşti.
Seleznev’in atanmasıyla birlikte Federasyon Konseyi’nde Adigey F.C.’ni temsil eden senatör sayısı yine ikiye yükseldi. Bilindiği gibi Federasyon Konseyi’ndeki diğer üye Ekim 2016’dan beri görev yapmakta olan Murat Hapsirokov.

5 Temmuz’da boşalan Adigey F.C. Federal Güvenlik Servisi (FSB) departmanı başkanlığına da bilindiği gibi Tataristan’ın eski genel başkan yardımcısı olan  Viktor Shamenkov getirilmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu